Natuur en Wetenschap door Menno en Erwin
Natuur en Wetenschap Ontdekt: Met Menno en Erwin
#60 Vogels die onder water verdwijnen?
0:00
-13:27

#60 Vogels die onder water verdwijnen?

Vogels die onder water verdwijnen?

Waarom verdwijnen sommige vogels regelmatig onder water? Vinden ze het leuk? Dat weten we niet, maar het heeft natuurlijk met hun voedsel te maken. Aalscholvers, futen, meerkoeten, ijsvogels en  visdiefjes, ze duiken op heel verschillende manieren. Er zijn stootduikers, knikduikers en echte diepduikers. Gestroomlijnd zijn allemaal, maar de techniek verschilt dus nogal. En soms duiken ze helemaal niet, dat viel vandaag ineens op, geen visdiefjes boven het water dat schuimkoppen op de golven had.

Prof Menno Gerkema en Ir. Erwin Balkema gaan in discussie over dit nieuwe onderwerp. Volg onze podcast over Natuur en Wetenschap elke week.

www.mennoenerwin.nl Deze podcast wordt gemaakt door Bano online services met als Host Erwin Balkema en als Prof Menno Gerkema

⁠⁠https://www.mennoenerwin.nl⁠⁠

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/menno-en-erwin/message

0 Comments
Natuur en Wetenschap door Menno en Erwin
Natuur en Wetenschap Ontdekt: Met Menno en Erwin
"Menno en Erwin Natuur en Wetenschap" verkent de fascinerende samensmelting van natuur en technologie.
Prof. Menno Gerkema deelt zijn diepgaande kennis, terwijl Erwin Balkema de meest prikkelende vragen stelt. Van de raadsels van AI en biologische klokken tot de schoonheid van onontdekte natuurgebieden, elke aflevering is een avontuur in wetenschap en natuur. Volg ons voor een reis door verbazingwekkende ontdekkingen en inzichten.
Jouw pad naar de wonderen van de natuur en de vooruitgang van technologie begint hier. https://mennoenerwin.substack.com/