Natuur en Wetenschap door Menno en Erwin
Natuur en Wetenschap Ontdekt: Met Menno en Erwin
#70 Migratie, de normaalste zaak van de wereld.
0:00
-17:13

#70 Migratie, de normaalste zaak van de wereld.

Waarom reageren we zo merkwaardig op migratie?

Het leven op aarde stikt er van, altijd al zo geweest. We zouden raar op kijken als er ineens geen migratie meer was. Natuurlijk moeten we beter omgaan met die enkele situaties waar het mis gaat, maar politici moeten zich kapot schamen om alleen daar op in te spelen en mensenlevens willens en wetens op het spel te zetten.

Prof Menno Gerkema en Ir. Erwin Balkema gaan in discussie over dit nieuwe onderwerp. Volg onze podcast over Natuur en Wetenschap elke week. www.mennoenerwin.nl Deze podcast wordt gemaakt door Bano online services met als Host Erwin Balkema en als Prof Menno Gerkema ⁠⁠https://www.mennoenerwin.nl⁠⁠.

Volg en praat mee op telegram https://t.me/mennoenerwin

--- Send in a voice message: https://podcasters.spotify.com/pod/show/menno-en-erwin/message

0 Comments
Natuur en Wetenschap door Menno en Erwin
Natuur en Wetenschap Ontdekt: Met Menno en Erwin
"Menno en Erwin Natuur en Wetenschap" verkent de fascinerende samensmelting van natuur en technologie.
Prof. Menno Gerkema deelt zijn diepgaande kennis, terwijl Erwin Balkema de meest prikkelende vragen stelt. Van de raadsels van AI en biologische klokken tot de schoonheid van onontdekte natuurgebieden, elke aflevering is een avontuur in wetenschap en natuur. Volg ons voor een reis door verbazingwekkende ontdekkingen en inzichten.
Jouw pad naar de wonderen van de natuur en de vooruitgang van technologie begint hier. https://mennoenerwin.substack.com/