Welkom bij de Ontdekkingsreis van Natuur en Wetenschap!

Beste ontdekker,

Wat fantastisch dat je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief 'Natuur en Wetenschap Ontdekt'! We zijn dolenthousiast dat je met ons mee op reis gaat in de fascinerende wereld van natuur en wetenschap.

Elke editie van onze nieuwsbrief is zorgvuldig samengesteld met prikkelende inzichten, verborgen pareltjes van kennis en inspirerende verhalen die de verwondering van de natuur tot in jouw inbox brengen.

Mijn naam is Erwin Balkema en ik ben papa van 2 pubers en man van 1 vrouw. Samen met Prof Menno Gerkema verken ik elke week de natuur en wetenschap in onze podcast “Menno en Erwin” Deze is te vinden in alle podcast spelers.

Als een welkomstgeschenk nodigen we je uit voor een mentale safari waar je de dieptes van de oceaan verkent en de sterrenhemel onderzoekt, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Bereid je voor op wekelijkse updates die je blik op de wereld zullen verruimen en je zullen inspireren om zelf de natuur in te trekken.( nu gaat CHatgpt wel een beetje uit de bocht :))

Als onze nieuwsbrief je bevalt en je kent iemand die ook gefascineerd is door de mysterieuze krochten van de natuur of de eindeloze mogelijkheden van de wetenschap, stuur dan deze mail door!

Share

Welkom aan boord! Laat de reis beginnen.

Met warme groeten,

Menno en Erwin

P.S. Vergeet niet onze laatste podcastaflevering te checken

Subscribe to Natuur en Wetenschap door Menno en Erwin

Elke week maken Prof Menno Gerkema en Erwin Balkema een podcast over de natuur en wetenschap en nu ook gestart met de nieuwsbrief.

People

Owner of Bano Even technology Company and father of 2. Husband of 1, Living in Groningen, the Nicest town in the Netherlands. Engineer in Electronics and Business administration
Emeritus hoogleraar Chronobiologie RUG